iPhoneGeek

En Blogg om iPhone, Smartphones och Teknik

Med teknik kommer problem

Med all modern teknik kommer inte bara nya funktioner och nya saker att lära sig utan också en del negativt. Eftersom man nu för tiden litar på tekniken helt och inte gör så mycket manuellt blir det näst intill katastrof om ens iPad då något inte fungerar som den ska. Som tur är finns det många företag som reparerar en trasig ipad skärm utan några som helst problem men hade iPaden inte funnits hade man inte behövt laga den.

Enorm utveckling

Nu säger vi inte att det är något dåligt att tekniken utvecklats i ett sådant rasande tempo, tvärt om. Vi är nog många som inte kan tänka oss ett liv utan internet, smartphone och annat liknande men ibland glömmer man bort att det inte alltid varit såhär. Ett roligt bevis på det är Carl radiokontroll som startade sin servicetjänst för teknik för över femtio år sedan och har därmed gått igenom alla de olika epokerna. Det är verkligen ett bevis på att tekniken utvecklas i rasande fart, att bara för femtio år sedan var det enbart TV och radio som behövde lagas. Nu är det betydligt mer och därför har marknaden formats efter det. Som tur är finns Carl radiokontroll kvar, och snacka om att de måste vara proffs på teknik nu för tiden.

Med detta är det inte säkert att man kommer få problem bara för att man skaffat sig en ny, fräsch teknisk pryl. Det finns massor av saker som fungerar helt felfritt och gör det i alla år, det är bara det att risken för att något ska sluta fungera, få kortslutning eller spricka finnas. Det är inte direkt som förr då allt man hade var papper och penna och inget kunde försvinna så länge man inte slarvade bort det själv. Men är man försiktig med sina tekniska prylar brukar det oftast gå bra.

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

Lämna en kommentar

© 2021 iPhoneGeek

Tema av Anders Norén